EnglishDeutschNederlands Selecteer taal  
 

Schade
wij regelen alles


Schade aan een kostbaar en dierbaar bezit is aangrijpend. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom nemen wij U bij schade al het werk uit handen en onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij en de experts voor het beste resultaat. De kosten van de schadeafhandeling bedragen 200 Euro exclusief BTW. Deze kosten vervallen echter wanneer u de auto bij ons laat repareren. Na reparatie van de schade bij Bart Holland kunt U er zeker van zijn dat de waarde van Uw kostbare bezit veilig is gesteld.

Taxatie
De waarde van Uw bezit veilig gesteld


Bart Holland is bedigd taxateur. Taxaties worden in principe alleen voor bestaande klanten uitgevoerd.. De auto wordt in de werkplaats op een hefbrug door vakmensen gecontroleerd en in Bart Holland Bibliotheek bevinden zich duizenden naslagwerken waardoor diepgaand onderzoek gedaan kan worden naar de achtergrond van de auto. Op basis van deze gegevens wordt tenslotte aan de hand van een internationale marktverkenning de waarde van de automobiel vastgesteld. Een taxatie kost Euro 175,- ex BTW en is twee jaar geldig. Bart Holland wordt ook bij geschillen tussen partijen geraadpleegd, waarbij vooral het zoeken naar een oplossing door bemiddeling een belangrijk punt is. Tevens treedt Bart Holland op als getuige-deskundige bij diverse rechtbanken.

Zo kunt U als klant voor alles rondom Uw automobiel bij Bart Holland terecht: n adres voor veilige en vertrouwde service.

Ons adres
Bart Holland B.V.
Plankier 22
2771 XL Boskoop

tel. +31 (0) 172 211 344
fax +31 (0) 172 218 321

 info@bartholland.com
Klant pagina's


  Wachtwoord vergeten?
In restauratie Step by Step Restauratie Bedrijf Contact
(c) 2007 Bart Holland - Trojan IT - Creative Monkeys