EnglishDeutschNederlands Selecteer taal  
 

Wat kost een restauratie en hoe werkt het Step by Step Systeem?
Voordat een restauratie begint wordt de auto in een vooronderzoek grondig van binnen en van buiten bekeken en wordt aan de hand van de boeken in de bibliotheek van Bart Holland de bouwgeschiedenis van de auto vastgelegd. De kosten van het vooronderzoek met rapportage en foto's bedragen 750,--Euro exclusief BTW.
Nadat het vooronderzoek uitgebreid is besproken met de klant volgt een restauratieadvies. In het kader van het Step by Step Systeem worden vervolgens begrotingen opgesteld voor die werkzaamheden die een klant uitgevoerd wil hebben.

Naast goed vakmanschap hoort echter ook een gedegen begroting met een projectadministratie. De klant weet zo precies welke werkzaamheden zijn uitgevoerd in relatie tot de gemaakte afspraken. De klant kan via foto's op internet de restauratie op de voet volgen en is dus voortdurend op de hoogte van de de stand van zaken. Klanten over de hele wereld, zoals de Opelfabrieken in RŁsselsheim, zijn zeer gesteld op onze filosofie. Het restauratie proces gaat uit van het zoveel mogelijk behouden of terugbrengen van de originaliteit.

Het speciaal ontwikkelde Step-by-Step Systeem verdeelt een restauratie in 15 stappen. Als alle 15 stappen doorlopen zijn, is de auto compleet ge≠restaureerd. Niet alle stappen hoeven van toepassing te zijn; bijvoorbeeld omdat niet alle stappen noodzakelijk zijn.Bij alle werkzaamheden is professionele kwaliteit het uitgangspunt. Plaatwerk dat door ons gerepareerd en gespoten is, heeft een garantie van 10 jaar tegen doorroesten van binnen uit (onder voorwaarden, zoals: niet overdraagbaar, schades bij ons te repareren, jaarlijkse inspectie). Wij houden de klant op de hoogte wanneer de jaarlijkse inspectie noodzakelijk is en de klant kan bij ons terrecht voor onderhoud, APK-keuring of het laten opstellen van een taxatierapport. Vaak wordt de auto met ons speciale transportservice gehaald en gebracht. Desgewenst kan vervangend vervoer worden geregeld.Alles is er op gericht om een klant onbezorgd van zijn of haar kostbare automobiel te laten genieten.

Van elke stap krijgt de klant een vaste prijsopgave. De klant bepaalt dus zelf wat wordt uitgevoerd en wat niet. Tussen de stappen door kan weer met de auto gereden worden. Het is daardoor mogelijk om de restauratie in fases uit te voeren.(Bijvoorbeeld in de winter restaureren en in de zomer rijden).

In het Step by Step Systeem is altijd tevoren bekend hoe≠veel een Step kost en er wordt nooit werk uitgevoerd waarvoor geen (schriftelijke) toestemming is verleend. Een uitzondering vormen Step 13 (onderdelen tegen dagprijs) en Step 14 (eindmontage is niet te begroten en gaat tegen het uurtarief). De kopiebegrotingen dienen,al of niet voorzien van aantekeningen, voor akkoord getekend en geretourneerd te worden.

Het bedrijf beschikt over een speciale service afdeling waar ter plekke APK keuringen, beŽdigde taxaties en onderhoud aan klassiekers en oldtimers worden uitgevoerd. Deze afdeling verleent ook reparatieservice tijdens oldtimerraces, rallys en toerritten. Er is een geheel verzekerde transportservice en zelfs vervangend vervoer is mogelijk.

Ons adres
Bart Holland B.V.
Plankier 22
2771 XL Boskoop

tel. +31 (0) 172 211 344
fax +31 (0) 172 218 321

 info@bartholland.com
Klant pagina's


  Wachtwoord vergeten?
In restauratie Step by Step Restauratie Bedrijf Contact
(c) 2007 Bart Holland - Trojan IT - Creative Monkeys